Community

Werken moet leuk zijn en blijven! Daarom doen wij ons best om een vertrouwde en creatieve omgeving te creëren. In de gemeenschappelijk ruimte staat een community bord. Hier wordt informatie geplaatst over verschillende activiteiten en mogelijkheden voor members. Maandelijks worden er ook evenementen georganiseerd om members te inspireren en om de community te versterken. Ideeën en tips zijn natuurlijk altijd welkom!

Het membership zorgt voor verbinding tussen ondernemers. Idee, vraagstuk of plan waar je niet mee verder komt? Wie weet kan een van de andere members jou helpen met zijn of haar specialisatie. Samen zorgen we voor groei.

Membership:

✓ Dagelijks tussen 11:00 en 12:00 uur staan er lekkere koeken klaar in onze gemeenschappelijke ruimte. Geniet samen met andere ondernemers van een gezellige koffiebreak.
✓ Wij verzorgen iedere dag een lunch! Eet gezellig met andere ondernemers in onze break out.
✓ In de gemeenschappelijk ruimte bevindt zich een community bord. Hier zullen verschillende evenementen en mogelijkheden voor members aangegeven worden.
✓ Maandelijks worden er evenementen georganiseerd om u te inspireren en om de community te versterken. Houd ons community board daarvoor in de gaten!