Faciliteiten

De mogelijkheden bij Van der Valk Amersfoort-A1

Van der Valk Business Center Amersfoort is uniek vanwege de verschillende werkplekmogelijkheden en het aanbod van de verschillende Van der Valk faciliteiten. Lunchen met zakenrelaties in een van onze twee restaurants of een last-minute sollicitatiegesprek in een van de dagkantoren; alle faciliteiten zijn in huis.

Zalenoverzicht

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 heeft in totaal 26 zalen beschikbaar voor elk soort bijeenkomst. Deze zalen zijn beschikbaar in verschillende groottes en bij de meeste zalen zijn meerdere zaalopstellingen mogelijk. Voor elk soort bijeenkomst helpen wij u graag te informeren welke zaal het beste hierbij past!

Klik hier voor meer informatie

Hotelkamers

Heeft u een meerdaagse congres, lange werkdag of moet u morgen weer verder reizen? Uiteraard kunt u bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 ook overnachten op de manier zoals u gewend bent van Van der Valk. Reserveer een Luxe hotelkamer, Comfort hotelkamer of Suite en geniet van uw verblijf.

Klik hier voor meer informatie

Restaurants

Om alleen of samen met uw collega's te lunchen of dineren beschikken wij over twee verschillende restaurants. In á la carte restaurant Gastronoom kunt u genieten van de lekkerste gerechten bereid door de chef-kok en in ons Live Cooking restaurant kunt u door middel van een buffet uw eigen bordje samenstellen.

Klik hier voor meer informatie

Club Tucan

Ook over een locatie voor uw bedrijfsfeest, teambuilding, vergaderbreak of activiteit na werktijd is nagedacht. Bij Club Tucan beleefd u gegarandeerd plezier! Bezoek de beachbar, maak gebruik van de karaoke zalen of Jeu de Boules banen, speel de leukste games in onze (VR)gameclub of geniet van onze á la carte restaurant Marley's.

Klik hier voor meer informatie

Skybar SIXX

Om uw lange werkdag goed af te sluiten kunt u een bezoek brengen aan onze Skybar SIXX. Samen met uw vrienden, familie, partner of collega kunt u hier genieten van de lekkerste cocktails en het uitzicht over heel Amersfoort. Deze prachtige locatie is ook uitermate geschikt om af te huren voor een bedrijfsborrel.

Klik hier voor meer informatie

Chiccio

Begin uw dag goed en bestel de lekkerste koffie in onze koffiebar Chiccio. Koffie en thee gemaakt van de beste koffiebonen en theebladeren uit verschillende landen. Bestel daarbij één van onze vers afgebakken taarten of koekjes of kies voor een heerlijke Dunkin' donut; het team staat dagelijks voor u klaar.

Klik hier voor meer informatie