Meeting & Events

Dé perfecte locatie in Midden-Nederland

Met onze strategische ligging naast de A1 en in het midden van het land is Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 dé ideale locatie voor elke zakelijke bijeenkomst. Wij zorgen ervoor dat evenementen en plezier samenkomen. Met maar liefst 26 multifunctionele zalen variërend in grootte kun je bij ons terecht voor al je meetings en evenementen. Van klein tot groot. De vergaderzalen zijn modern ingericht; hierdoor kunt u ongestoord en comfortabel vergaderen.

Wij adviseren u graag welke zaal het beste geschikt is voor uw meeting!

Zalenoverzicht

In totaal beschikken wij over 26 zalen die variëren tussen maximaal 10 en 300 personen. Ook zijn er bij meerdere zalen verschillende zaalopstellingen mogelijk.

Bent u benieuwd naar het hele zalen overzicht? Neem dan een kijkje op Van der Valk Amersfoort-A1 - Zalenoverzicht

Groot event of bedrijfsfeest

Onze grootste zaal is perfect om een groter event te organiseren, maar ook Club Tucan en Skybar SIXX zijn volledig of deels af te huren tot 300 personen. Hierbij helpen wij u graag met bijvoorbeeld de mooiste styling of een DJ om het event zo compleet mogelijk te maken; er zijn genoeg mogelijkheden!

Ons team staat u graag te woord!

Benieuwd naar de mogelijkheden, geïnteresseerd in een rondleiding of andere vragen? Onze meeting specialisten denken graag met u mee. Neem contact op via +31 (0)33 454 0000 of sales@amersfoort.valk.com.

Reserveer een zaal

Vraag online een offerte aan voor uw vergadering, congres, beurs, bijeenkomst, feest of borrel.